Συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Μίκα Ιατρίδη: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, δημιουργούμε τη ΝΔ του αύριο, με πολλή δουλειά χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας».

Με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χθες, η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα, στον απόηχο της εκλογής των νέων προέδρων, των νέων μελών των τοπικών οργανώσεων του κόμματος και των συνέδρων, για το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της ΝΔ τις επόμενες κινήσεις και τον ευρύτερο πολιτικό σχεδιασμό της παράταξης, για να κερδίσει ξανά η Νέα Δημοκρατία την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών.

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι στα Δωδεκάνησα η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα.

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, δημιουργούμε τη ΝΔ του αύριο, με πολλή δουλειά χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας», ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη,  «είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε, για την Ελλάδα μας, για όλους μας». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!