Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Αθήνα, κ. Masuo Nishibayashi.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, σχέσεις που έχουν τις ρίζες τους στον αμοιβαίο σεβασμό προς τους πανάρχαιους πολιτισμούς και τις πλούσιες παραδόσεις τους, αλλά αναπτύχθηκαν σημαντικά κατά τη σύγχρονη εποχή στο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό πεδίο.  Υπογραμμίστηκαν, επίσης, οι σοβαρές δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσης και εμβάθυνσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και των δύο κοινοβουλίων, σε διμερές και διεθνές επίπεδο, με σταθερή προσήλωση στις αξίες της ειρήνης, του διαλόγου και της αλληλοκατανόησης.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αναστάσιος Κουράκης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας, κ. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!