ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Δρομολογήθηκε η λύση για την επισκευή και την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι του Διαφανίου στην Κάρπαθο»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, μετά τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου για την ανάθεση εργασιών επισκευής και αποκατάστασης του λιμανιού στο Διαφάνι Καρπάθου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Λ.Τ. Νότιας Δωδεκανήσου για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που είχαμε καταθέσει για την επισκευή και αποκατάσταση του λιμανιού στο Διαφάνι Καρπάθου.

Η χθεσινή ομόφωνη απόφαση ανάθεσης του έργου ανοίγει το δρόμο της οριστικής λύσης σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους στο Διαφάνι και στην Όλυμπο, αφού η αδυναμία προσέγγισης πλοίων λόγω της κατάστασης του λιμανιού, τους είχε οδηγήσει σε έναν ιδιότυπο αποκλεισμό.

Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει άμεση έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εντός των δύο επόμενων μηνών θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα επισκευής και αποκατάστασης του λιμανιού».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!