Περιοδεία του υποψηφίου πρόεδρου ΝΟΔΕ κ.Παυλου Μπακίρη στους Λειψούς

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Περιοδεία του υποψηφίου πρόεδρου ΝΟΔΕ κ.Παυλου Μπακίρη στους Λειψούς. Παρείχε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους, με την ιδιότητα του ως καρδιολόγος.

Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των Λειψών, πραγματοποίησε ο ιατρός και υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης, στο πλαίσιο της περιοδείας του  στους ακριτικούς Λειψούς την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

Ο κ. Μπακίρης είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Φώτη Μάγγο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. κ. Δημήτρη Μάγγο, περιόδευσε στο νησί και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους ακρίτες φίλους, συνεργάτες και στελέχη της ΝΔ και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα του νησιού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της Υγείας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!