Γιώργος Χατζημάρκος στο CNN: “Aegean Islands, this is the place to be!”

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Richard Quest στα στούντιο του τηλεοπτικού δικτύου στη Νέα Υόρκη, ο Περιφερειάρχης προέβαλε διεθνώς, για μια ακόμη φορά, την θετική πλευρά των νησιών και της χώρας.

Κάλεσμα στο κοινό των εκατομμυρίων τηλεθεατών του Δικτύου CNN να επισκεφθούν για τις διακοπές τους τη χώρα με τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, προσκεκλημένος στην εκπομπή “Quest Means Business”, του διακεκριμένου δημοσιογράφου Richard Quest.

Ο κ. Χατζημάρκος, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του στις ΗΠΑ, βρέθηκε χθες στα κεντρικά στούντιο του CNN στη Νέα Υόρκη, όπου είχε την ευκαιρία να στείλει για μια ακόμη φορά θετικά μηνύματα για τα νησιά και την Ελλάδα συνολικά, προβάλλοντας την Ελλάδα της ασφάλειας, την Ελλάδα των ιδανικών διακοπών, με τα  πανέμορφα νησιά που χαρίζουν μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες διακοπών στους επισκέπτες τους.

Με κύριο θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό, ο Περιφερειάρχης μίλησε για την διαδικασία επαναπροώθησης μεταναστών και προσφύγων προς την Τουρκία που έχει ξεκινήσει, με στόχο να αποχωρήσουν σταδιακά όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στη χώρα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το μήνυμα των κλειστών συνόρων που έχει πλέον περάσει, έχει μειώσει σημαντικά τις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, αφού όπως είναι γνωστό, σκοπός των ανθρώπων αυτών που ξεκινούν το επικίνδυνο ταξίδι, είναι να κατορθώσουν να φτάσουν σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί χώρα προορισμού γι αυτούς.

Ο κ. Χατζημάρκος αξιοποίησε στο έπακρο την παρουσία του στο CNN για να αναδείξει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ως τον ιδανικό και ασφαλέστερο τόπο διακοπών, μέσα σε ένα ταραγμένο και ασταθές διεθνές περιβάλλον.

«Ο Θεός μας έδωσε τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου. Όλα όσα  ψάχνεις στις διακοπές σου, βρίσκονται στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, στο πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Αegean Islands, this is the place to be!” ανέφερε χαρακτηριστικά, καλώντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του CNN να τα επισκεφθούν για τις διακοπές τους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!