Μίκα Ιατρίδη: «Η κυβέρνηση ας προσέξει να μην ισοπεδώσει και τον τουρισμό μας»

Στη συνάντηση του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, συμμετείχε η Μίκα Ιατρίδη.

Η συνάντηση του Τομέα πραγματοποιήθηκε παρουσία της Συντονίστριας Παραγωγής και Εμπορίου, Βουλευτού Α΄ Αθηνών, Όλγας Κεφαλογιάννη, με αντικείμενο τις ευρύτερες εξελίξεις στον τουριστικό τομέα και τις προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να επιβάλλουν νέα φορολογία επί των διανυκτερεύσεων.

Σε συζητήσεις με στελέχη της ΝΔ, η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι τυχόν νέα φορολογία στις τουριστικές υπηρεσίες θα δημιουργήσει πρόβλημα επιβίωσης στις τουριστικές επιχειρήσεις και θα οδηγήσει σε έκρηξη ανεργίας.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε ψέματα στους νησιώτες», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη και συνέχισε, «αντί να στηρίξει τα ακριτικά νησιά μας, επιβάλλει συνεχώς φόρους και μετατρέπει τον τόπο μας σε οικονομική και κοινωνική έρημο. Ας προσέξει η κυβέρνηση να μην ισοπεδώσει και τον τουρισμό μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!