Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον απερχόμενο Διοικητή κ. Βασίλειο Κοκμοτό και ευχαριστίες για τις προσπάθειές του αλλά και για το σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συναντήθηκε στα γραφεία του Πυροσβεστικού Σώματος στη Ρόδο με τον κ. Κοκμοτό Βασίλειο, Πύραρχο - Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, που μετατίθεται στην Αθήνα.

Στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον κ. Κοκμοτό, ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τον ίδιο για τις υπηρεσίες του και την αγαστή συνεργασία και ταυτόχρονα ευχαρίστησε το σύνολο των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την προσφορά τους στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο. Ευχήθηκε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του κ. Κοκμοτού και υποσχέθηκε να συνεχιστεί το κλίμα συνεργασίας με το διάδοχό του που αναλαμβάνει αυτές τις ημέρες τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Ρόδου.

Ο κ. Κοκμοτός ευχαρίστησε τον κ. Κόκκινο για τη συνεργασία, δήλωσε ικανοποιημένος και για τη συνεργασία του με τους άλλους φορείς της περιοχής και ότι αποχωρεί από τη Ρόδο με θετικά συναισθήματα και έχοντας δημιουργήσει πολλούς φίλους μέσα από τη διαδικασία της καθημερινής προσπάθειας που κατέβαλλε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!