Δημήτρης Γάκης για το πρόγραμμα της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής για ζητήματα αλιευτικής πολιτικής

Ανακοίνωση του Δημήτρη Γάκη για το πρόγραμμα της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής για ζητήματα αλιευτικής πολιτικής, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 

«Η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Ζητήματα αλιευτικής πολιτικής».

Στη συνεδρίαση, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Νικόλαος Στουπής και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες για τα θέματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συνεδρίαση, έχουν προσκληθεί για να παραστούν εκπρόσωποι αλιευτικών συλλόγων από τις τρεις προσκεκλημένες Περιφέρειες. Η συζήτηση στη Βουλή για τα ζητήματα αλιευτικής πολιτικής, αποτελεί, ένα γεγονός εξέχουσας σημασίας για τις νησιωτικές και παράκτιες ηπειρωτικές περιοχές και ελπίζω βάσιμα, ότι στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα γίνει ένας πλούσιος και γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα του κλάδου και τις μεγάλες αναπτυξιακές προκλήσεις του μέλλοντος για την αλιεία».

Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής.

Δημήτρης Γάκης

Βουλευτής Δωδεκανήσου,

Πρόεδρος

της Ειδικής Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!