Επίσκεψη του Νεκτάριου Σαντουρινιού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Θέμα: «Επίσκεψη του Νεκτάριου Σαντουρινιού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου»

Επίσκεψη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (11/4/16) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, τόνισε τον κομβικό της ρόλο στην διατήρηση και συντήρηση όλων των σημαντικών μνημείων των νησιών της Δωδεκανήσου- μνημεία θησαυροί, όπως είπε χαρακτηριστικά, τόσο για τις νέες γενιές, όσο και για τους επισκέπτες. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους υπαλλήλους της Εφορείας Αρχαιοτήτων, τέθηκαν από την πλευρά τους κλαδικά ζητήματα αλλά διατυπώθηκαν επίσης και απορίες σχετικά με το φορολογικό, στις οποίες ο βουλευτής Δωδεκανήσου έδωσε τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης επίσκεψης, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, είχε συνάντηση και με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων, κ. Μάνια Μιχαηλίδου, από την οποία ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων που εκπονεί η Υπηρεσία, για τις εργασίες που εκτελούνται ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιοδου αλλά και για τον προγραμματισμό νέων δράσεων, το αμέσως προσεχές διάστημα. Κατά τη συζήτηση με την κα Μιχαηλίδου, τέθηκαν επίσης, τα πολύ σοβαρά ζητήματα της έγκρισης του χωροταξικού της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου αλλά και το δίκαιο αίτημα όλων των φορέων της πόλης για την υπογραφή νέας Προγραμματικής Σύμβασης. Τέλος, ιδιαίτερα για το ζήτημα της Προγραμματικής Σύμβασης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ενημέρωσε ότι είναι σε επαφή τόσο με το Δήμο Ρόδου όσο και με το Υπουργείο Πολιτισμού, προκειμένου να προχωρήσει η υπογραφή της.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!