Συνάντηση Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Συνομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων με τη συμμετοχή του Ν. Σαντορινιού

Θέμα: «Συνάντηση Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Συνομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων για τα ασφαλιστικά προβλήματα του κλάδου, με τη συμμετοχή του Ν. Σαντορινιού» 

Τα σοβαρά εργασιακά θέματα της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων, συζητήθηκαν σήμερα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας, υπό τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Πετρόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νεκτάριος Σαντορινιός- Συντονιστής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Βαρδάκης- Συντονιστής του τομέα Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Τοκούζη και τον Ταμεία του Δ.Σ., κ. Ζαρκάδα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Τέθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα σχετικά με τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες του κλάδου ενοικιαζόμενων δωματίων και αναζητήθηκαν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με ευθύνη των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από προηγούμενες κυβερνήσεις. Κατά τη συζήτηση διατυπώθηκαν προτάσεις για επίλυση των παραπάνω θεμάτων και εκφράστηκε η πρόθεση από πλευράς Υφυπουργού να εξετασθούν όλες στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!