Διαρκής ο αγώνας για επίλυση των προβλημάτων των νησιωτών μας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ολοκληρώθηκε σήμερα 13/4/2016 η διήμερη περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στο νησί της Κω. 

Συγκεκριμένα:

  • Κατά την παρουσία του στο νησί συμμετείχε και μίλησε στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου με το Δήμο της Κω και τον Ο.Α.Σ.Π. και τις Διευθύνσεις Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κω, με θέμα «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων».
  • Στο Επαρχείο της Κω συνάντησε τον Έπαρχο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους υπαλλήλους του και συζήτησαν τα θέματα καλύτερης λειτουργίας του.
  • Περιόδευσε και συνομίλησε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, του Λιμεναρχείου, της Αστυνομίας και του Πολεμικού Ναυτικού, ευχαριστώντας τους συγχρόνως για τη συνεργασία και τα αποτελέσματα που υπάρχουν στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, των Π.Σ.Ε.Α., στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού - προσφυγικού και στις δράσεις που προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον.
  • Είχε συνάντηση με ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους της Κω, όπου καταγράφτηκε η αγωνία για την πορεία του τουρισμού στον τέταρτο τουριστικό προορισμό της χώρας μας, τις συνέπειες της παράτυπης μετανάστευσης στο τουριστικό προϊόν της Κω και τις προτάσεις τους που αφορούν τη στήριξή του.
  • Παρέστη στα εγκαίνια της «Έκθεσης σκίτσων για το προσφυγικό - Το Μετέωρο Βήμα» που πραγματοποιήθηκε στην παλιά εβραϊκή συναγωγή της Κω και διοργανώνει η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων και η Π.Ν.ΑΙ.. Στις συνομιλίες που είχε με τους κατοίκους της περιοχής, εισέπραξε την αγανάκτησή τους, διότι οι υποσχέσεις της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στην παροχή της δημόσιας υγείας δεν έχουν εκπληρωθεί και τα προβλήματα στο νησί του Ιπποκράτη διογκώνονται. 
  • Παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Κω, αναφερόμενος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, στο προσφυγικό, στα θέματα υγείας και τουριστικής ανάπτυξης και τέλος συναντήθηκε με το δήμαρχο της Κω κ. Γιώργο Κυρίτση, με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα συνεργασίας Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και την τουριστική πορεία του νησιού.

-       Ο κ. Χ. Κόκκινος επέστρεψε το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο όπου είχε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες και επιθεώρησε τον καθαρισμό από τα ξερά χόρτα και την περιττή και άναρχη φυτοβλάστιση που πραγματοποίησαν τα συνεργεία της Π.Ν.Αι. στο δρόμο Ρόδου - αεροδρομίου.

                                                                                                Χαράλαμπος Κόκκινος
                                                                                    Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου
                                                                           


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!