Επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας

Επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Βασική προτεραιότητα της περιφερειακής αρχής η βελτίωση των σχολικών υποδομών στα νησιά

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την έμπρακτη υποστήριξη της Παιδείας στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου,  μέσα από πρωτοβουλίες ενίσχυσης των σχολικών υποδομών, προκειμένου να διασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες διδασκαλίας για μαθητές και διδάσκοντες, προχωρά στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Προσθήκη Ισόγειου Κτηρίου κατ’ επέκταση (γραφεία διδασκάλων – κυλικείο) στο Δημοτικό Σχολείο Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας», με συνολικό προϋπολογισμό 133.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά στην κατεδάφιση των υφιστάμενων κτισμάτων και στην κατασκευή νέου ισογείου κτηρίου, κατ’ επέκταση του διώροφου κτηρίου του σχολείου, το οποίο θα φιλοξενεί  τα γραφεία των δασκάλων, κυλικείο και αποθήκη. Επίσης προβλέπονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ, όπως η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της εισόδου και του χώρου καθαριότητας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη  10 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00πμ. Τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού και το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς διατίθενται στους ενδιαφερόμενους στην έδρα της Δ.Τ.Ε. Δωδεκανήσου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέχρι την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!