Η Ρόδος και μπορεί και πρέπει να αναλαμβάνει διοργανώσεις βάρους και κύρους, διαφημίζοντας τη Δωδεκάνησο σε όλη την υφήλιο

Σχόλιο του Νεκτάριου Σαντορινιού, βουλευτή Δωδεκανήσου, για την ολοκλήρωση του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου στην Ρόδο:

«Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε όλοι οι Ροδίτες αλλά και οι επισκέπτες του νησιού, την διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου στην πόλη μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Δήμο Ρόδου,  στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στους χορηγούς και σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν σε αυτή την άρτια διοργάνωση που προήγε το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε» και τις ομορφιές της Ρόδου. Οι 1500 συμμετοχές- ρεκόρ, αποδεικνύουν ότι ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει γίνει πια θεσμός και η διοργάνωση αποτελεί εγγύηση για ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς βεληνεκούς.

Τέλος, η εμπειρία του Μαραθωνίου της Ρόδου καταδεικνύει την δυνατότητα που υπάρχει, τέτοιου είδους γεγονότα, να αποτελέσουν εναλλακτικό τουριστικό πόλο έλξης και να διαφημίσουν το νησί σε διεθνές επίπεδο, διαμέσου συντονισμένων ενεργειών. Γιατί η Ρόδος και μπορεί- όπως αποδεικνύεται 3 συναπτά έτη τώρα - και πρέπει να αναλαμβάνει διοργανώσεις βάρους και κύρους, διαφημίζοντας τη Δωδεκάνησο σε όλη την υφήλιο».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!