ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εποικοδομητική και με πλήρη ατζέντα ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, σε συνέχεια των επαφών και συνεργασιών που ανέπτυξε ο φορέας τον προηγούμενο χρόνο με εξειδικευμένους τουριστικούς παράγοντες της Τουρκίας  για την ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος από τη γείτονα χώρα. 

Το πλαίσιο αυτό της ενδυνάμωσης της συνεργασίας και της προβολής της Δωδεκανήσου στην Τουρκία είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κος Νίκος Παπασταματίου, με 16  μεγάλους τουριστικούς πράκτορες από την γείτονα χώρα που βρίσκονται στο νησί μας.

Η προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών και ταξιδευτών προς τη Δωδεκάνησο  και κατ’ επέκταση η περαιτέρω ανάπτυξη και η εξέλιξη της τουριστικής και οικονομικής συνεργασίας αποτελούν άμεσους σκοπούς για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το οποίο υλοποιεί στοχευμένο πρόγραμμα δράσεων και προβολής των νησιών μας προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η τουριστική κίνηση / ρεύμα , αλλά και  να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες, με όφελος για τις τοπικές μας επιχειρήσεις.

Ο κος Παπασταματίου τόνισε, ότι «μπορούμε και θα  κάνουμε σημαντικά βήματα μπροστά. Με πραγματικό όφελος, για τις επιχειρήσεις και τον τόπο μας. Την επιχειρηματική συνεργασία και τη διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων  μόνο θετικά μπορεί κάποιος να την αντιληφθεί.»

Οι τουριστικοί πράκτορες από την Τουρκία, εξοικειωμένοι και γνώστες της κουλτούρας και παράδοσης μας, απόλαυσαν τοπικές γεύσεις και εδέσματα που τους προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ επιστρέφοντας στην πατρίδα τους θα έχουν μαζί τους και τοπικά προϊόντα, προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. 

Για ακόμη μία φοράτο σύνολο των Τούρκων τουριστικώνπαραγόντων που συμμετείχαν στην συνάντηση, υπογράμμισε το υψηλό ενδιαφέρον των Τούρκων πολιτών, για τη Ρόδο και τη Δωδεκάνησο, που αποτελούν αγαπημένους  προορισμούς και σημαντικά κριτήρια για την επιλογή και την οργάνωση του ταξιδίου τους. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!