Δημήτρης Κρεμαστινός: "Ανακοίνωση για Υπουργική Απόφαση αναοριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου"

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού με την οποία εγκρίνεται η αναοριοθέτηση του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου Ερημοκάστρου – Τραουνού – Αφάντου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός απάντησε:

"Σχετικά με την υπουργική απόφαση αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Μπαλτά ο οποίος μου ανέφερε ότι τη Δευτέρα το πρωί θα συγκαλέσει σύσκεψη των αρμοδίων παραγόντων του Υπουργείου του ούτως ώστε να εξεταστεί το όλο θέμα υπό την έννοια ότι δεν θα βλαφθεί ούτε η επένδυση ούτε θα ελαττωθεί η αξία της επένδυσης και επ’ αυτού θα με ενημερώσει σχετικά τη Δευτέρα."


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!