Διακομιχάλης: Αναγνωρίζονται και πιστοποιούνται ως Ιαματικές οι Θερμοπηγές Καλύμνου στα Θέρμα

Η απόφαση με αριθμό 5539 της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά , που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης στις 19 Απριλίου 2016, με την οποία αναγνωρίζονται και πιστοποιούνται ως Ιαματικές οι Θερμοπηγές Καλύμνου στα Θέρμα, δικαιώνει μια άλλη στρατηγική επιλογή της παράταξης μας. 

Οι προσπάθειες 3 ετών που ξεκίνησαν το 2012 προκειμένου να εκπονηθούν η Υδρογεωλογική και Γεωφυσική μελέτη, καθώς και η Υγειονομική Γνωμοδότηση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκαν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου του 2014 γεγονός που μας έδωσε την δυνατότητα να καταθέσουμε πλήρη φάκελο για την αναγνώριση τους στον ΕΟΤ, στις 7 Αυγούστου του 2014.

Με την προχθεσινή απόφαση αναγνώρισης και πιστοποίησης των Πηγών μας σίγουρα θα είναι πανευτυχής και ο αείμνηστος Γιώργος Κοπανέζος ο οποίος σε καθημερινή συνεργασία μαζί μου, παρακολουθούσε την πορεία αυτής της μεγάλης προσπάθειας που κάναμε ως Δημοτική Αρχή, για να πετύχουμε αυτό τον στρατηγικό στόχο για την Κάλυμνο.

Μετά από αυτή την μεγάλη στιγμή για το νησί μας ελπίζω ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στην ανάπτυξη των Πηγών βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο. Πρέπει να προχωρήσει στην εκπόνηση μελέτης Ξενοδοχειακού συγκροτήματος υψηλών προδιαγραφών και να αναζητήσει επενδυτές. Ελπίζω να κινηθεί σωστά και να αποφύγει να καπηλευτεί και αυτή τη θετικότατη εξέλιξη μιας προσπάθειας που έχει τη σφραγίδα της παράταξης μου.

Ο

Επικεφαλής  της Παράταξης

Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!