Γιάννης Μαστροκούκος για τις μηχανές του Νήσος Κάλυμνος και την συνέντευξη του Δημάρχου

Την Παρασκευή 22/04/2016 στον τηλεοπτικό σταθμό Aιγαίο  tv, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γαλουζής Ιωάννης, τόσο σε ζωντανή συνέντευξη, όσο και σε μαγνητοσκοπημένο ρεπορτάζ εντός του πλοίου Νήσος Κάλυμνος.

Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  1. Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι το πλοίο Νήσος Κάλυμνος επέστρεψε από την δίμηνη συντηρήσιμη του, εδώ και ένα περίπου μήνα , εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια του, και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει το κόστος συντήρησης των μηχανών του!!!
  2. Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Διαμαντής Ιωάννη, για το κόστος συντήρησης των μηχανών , ο κ. Διαμαντής δεν έδωσε καμία απάντηση!
  3. Σε ερώτηση του επικεφαλής της Παράταξής  μας  κ. Μαστροκούκου Ιωάννη, προς το δήμαρχο Καλυμνίων κ, Γαλουζή Ιωάννη, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού, για το κόστος συντήρησης των μηχανών, ο  Κ. Γαλουζής δεν έδωσε καμία απάντηση, δηλώνοντας άγνοια και συγχρόνως αναρμόδιος!
  4. Ίσως αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, να  δηλώνουν τόσο ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ όσο και ο δήμαρχος Καλυμνίων , ότι δεν γνωρίζουν το ύψος της δαπάνης για την επισκευή των μηχανών του Νήσος Κάλυμνος.

Μήπως δεν γνωρίζετε ότι είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι, ως οι εκλεγμένοι άρχοντες αυτού του τόπου;

Μήπως δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα τιμολόγια προμήθειας των ανταλλακτικών;

Μήπως δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για την συντήρηση των μηχανών  του εν λόγω πλοίου;

Γιατί ο Α΄ μηχανικός του πλοίου κ, Σαρούκος, δήλωσε στο εν λόγω ρεπορτάζ, ότι η κατασκευάστρια εταιρεία δεν αναγνωρίζει τα εξαρτήματα των μηχανών που η ίδια τοποθέτησε;

Γιατί ο  ο δήμαρχος κ. Γαλουζής  «άδειασε»  τον Μηχανικό, λέγοντας ότι αυτές οι δηλώσεις,  δεν αποτελεί την επίσημη θέση της ΑΝΕΚ;

Αυτά είναι μόνο μερικά ερωτήματα που μας προξενούν ιδιαίτερους προβληματισμούς, για το τι συμβαίνει  τελικά μέσα σ΄ όλο αυτό το θολό τοπίο;

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!