Μιχάλης Μπούκης για αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ενδιαφέροντος Επαρχίας Καλύμνου

Θέμα: Ενημέρωση για το Περιφερειακό Συμβούλιο

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα πεπραγμένα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σας ενημερώνω ότι κατά τη συνεδρίαση της 19ης Απριλίου 2016 λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις ενδιαφέροντος Επαρχίας Καλύμνου:

1. Αύξηση του προϋπολογισμού του έργου “Αντιπλημμυρικά έργα Αγαθονησίου” από 100.000 σε 250.000 €.

2. Ένταξη του έργου “Προσθήκη ορόφου στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου” προϋπολογισμού 510.000 €. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

3. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για το έργο “Επισκευή παλαιών σφαγείων Καλύμνου”, κόστους 80.000 € από την Περιφέρεια και 30.000 € από τον Δήμο.

4. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για το έργο “Στεγάνωση οροφής εκκλησίας Χριστού στη Πόθια Καλύμνου” ,κόστους 50.000 €.

5. Τέλος από τον  Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Μπούκη τέθηκε ,εκτός ημερήσιας διάταξης, το θέμα της πρόωρης διακοπής των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας Ryanair . Μετά από σύντομη εισήγηση ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με το θέμα και να έχει επαφές τόσο με στελέχη της εταιρείας, όσο και με κυβερνητικά στελέχη ,σε μία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος

Μιχάλης Μπούκης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!