Δημοσίευση Αίτησης του Δημ. Συμβ. Μ. Λελέκη για την έκθεση επισκευής του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

Δημοσίευση Αίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Μ. Λελέκη για την έκθεση επισκευής του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» ...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ

Μιχαήλ Λελέκη του Σακελλαρίου, ναυτικού, τέως προέδρου της ΑΝΕΚ ΑΕ, δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλυμνίων, μετόχου της ΑΝΕΚ ΑΕ, κατοίκου Καλύμνου (ενορία Αγίου Χαραλάμπους, επί ανωνύμου οδού).

Κοινοποίηση:

  • Δήμο Καλυμνίων, νομίμως εκπροσωπουμένου (προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες)         
  • ΜΜΕ            

****************

Κύριοι,

Ως γνωστόν, στις 9-4-2016 η παράταξή μας, σας κατέθεσε την με ίδια ημερομηνία επιστολή της με θέμα: «Θεσμική εκτροπή του προέδρου της ΑΝΕΚ ΑΕ κ. Διαμαντή Ιωάννη», το περιεχόμενο της οποίας επιβεβαιώνω εκ νέου.

Η ως άνω επιστολή της παράταξής μας, όπως σας επισημαίναμε τότε ρητά, υπείχε και θέση αντίστοιχης αίτησης, προκειμένου να μας ορίσετε νέα ημερομηνία για να ενημερωθούμε επισήμως, ως επιβάλει ο θεσμικός μας ρόλος, τόσο για τις εργασίες, όσο και για το συνολικό κόστος της τελευταίας επισκευής-δεξαμενής του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ», το οποίο ανήκει στη δημοτική μας εταιρεία ΑΝΕΚ ΑΕ. Εσείς όμως, κυρίως ο κ. πρόεδρος της εταιρείας, αλλά και ο κ. Δήμαρχος (μέλος του ΔΣ), με διάφορες αστείες προφάσεις και με προκλητικό τρόπο, εξακολουθείτε ως και σήμερα να αδιαφορείτε για την ως άνω επιστολή-αίτησή μας και να μην μας απαντάτε.

Με την παρούσα λοιπόν ζητώ και πάλι να ορίσετε νέο χρόνο, προκειμένου επιτέλους, να ενημερωθούμε και επισήμως επί του πλοίου μας, ως παράταξη, σχετικά με όλα όσα αφορούν την πρόσφατη επισκευή-δεξαμενή του (πχ τι είδους εργασίες έγιναν στο πλοίο, ποια ανταλλακτικά αντικαταστάθηκαν, από προμηθευτήκατε τα ανταλλακτικά που άλλαξαν, το αντίστοιχο κόστος όλων των παραπάνω εργασιών και ανταλλακτικών, κλπ).

Παράλληλα, με την παρούσα, ζητώ να μου χορηγήσετε και τα εξής:

  1. Αντίγραφα της τεχνικής έκθεσης ή των τεχνικών εκθέσεων των μηχανικών και των συνεργείων τους, που ανέλαβαν την όλη εργασία στο πλοίο μας (δεξαμενή, μηχανολογικές εργασίες κλπ). Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα ειδικότερα να μου γνωρίσετε-βεβαιώσετε, εγγράφως, αν οι εργασίες, που αφορούν τις μηχανές του πλοίου, έγιναν από πιστοποιημένο, για το συγκεκριμένο τύπο των μηχανών του πλοίου μας, συνεργείο.
  2. Αντίγραφο της αντίστοιχης τεχνικής έκθεσης του τεχνικού συμβούλου-ναυπηγού της ΑΝΕΚ ΑΕ, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είναι σχεδόν πάντα μονίμως απών από την Κάλυμνο, αν και πληρώνεται, αδρότατα από τη δημοτική μας επιχείρηση !!!. Σίγουρα πάντως, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να συμβουλεύει εξ αποστάσεως ο εν λόγω τεχνικός σύμβουλος την ΑΝΕΚ ΑΕ για τα πλοία μας και όχι μόνο, καθώς είναι γνωστό ότι δραστηριοποείται στον Πειραιά, κατά τα λεχθέντα της διοίκησης της εταιρείας μας. Κι όλα αυτά με μισθό που, στη σημερινή εποχή της κρίσης, προκαλεί ζάλη…
  3. Όλα τα σχετικά έγγραφα, τα οποία δώσατε ή θα δώσετε στους κ.κ. Διακομιχάλη και Θανάτση, τα οποία αφορούν στη συγκεκριμένη επισκευή-δεξαμενή του εν λόγω πλοίου μας, δεδομένου, ότι κατά τον κ. Θανάτση, υπάρχει ήδη, εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας μας, σχετική δέσμευση να τους χορηγηθούν τα αιτηθέντα έγγραφα!!! Αλήθεια, με ποιά ιδιότητα και βάσει ποιού δικαιώματος ζητά ο ίδιος (κ. Θανάτσης - μη μέτοχος) τόσο τα εν λόγω έγγραφα, όσο και την αντίστοιχη ενημέρωση από την ανώνυμη ναυτιλιακή εταιρεία του Δήμου μας και παράλληλα η διοίκηση της δημοτικής μας εταιρείας, κατά τις δημόσιες δηλώσεις του, δεσμεύεται-αποκρίνεται, εκ των προτέρων, θετικά σχετικά;

Τα παραπάνω τα ζητώ, ως μέτοχος της εταιρείας, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλυμνίων, προκειμένου να λάβω γνώση τους, έχοντας προφανές έννομο συμφέρον, δεδομένου, ότι, όπως σας είναι ήδη γνωστό, η ΑΝΕΚ ΑΕ εμπίπτει στις ρυθμίσεις των άρθρων 266, 267 του Ν. 3463/2006 (δημοτικές και κοινοτικές ΑΕ και κανόνες λειτουργίας τους, αντίστοιχα), σύμφωνα με το ήδη κοινοποιηθέν στην εταιρεία μας υπ’αριθμ. πρωτ: 1003/1-3-2012 έγγραφο της Κων/νας Πέτροβα, πρώην Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω.

Προς γνώση σας και για τις νόμιμες συνέπειες, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες. 

         Κάλυμνος,  6-5-2016

Ο Αιτών-Μέτοχος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Μιχαήλ Σακ. Λελέκης

                                      

 

 

ΥΣ: Την παρούσα σκόπευα να καταθέσω την επομένη της συνέντευξης του κ. Θανάτση στο κανάλι που «εργάζεται», αλλά επειδή διανύαμε ήδη τη Μεγάλη Εβδομάδα το ανέβαλα, για ευνόητους λόγους.      


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!