Η ΝΟΔΕ για τη κατάργηση των ολοήμερων σχολείων

Η κατάργηση του ολοήμερου σχολείου από τη νέα σχολική χρονιά θα αποτελέσει ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα στη ελληνική οικογένεια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.  

Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο καλούνται οι γονείς- εργαζόμενοι μετά  τις 14:00 να παράσχουν οι ίδιοι τη «δυνατότητα ενίσχυσης και εμπλουτισμού των μαθημάτων και δεξιοτήτων των παιδιών τους» ώστε να μην «οδηγηθεί προς τα κάτω το επίπεδο της μόρφωσής τους».

 Η  κυβέρνηση σκεπτόμενη  απλά στείρα λογιστικά  προσπαθεί να εξοικονομήσει 3000 θέσεις εκπαιδευτικών εις βάρος της γνώσης των μαθητών και των απαιτήσεων ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού σχολείου. Προσπαθεί απλά  να καλύψει τα κενά  που ίδια κάθε εβδομάδα «ψευδώς» υπόσχεται να  καλύψει με 20000 μαζικούς διορισμούς.

Η κατάργηση των ολοήμερων σχολείων αποτελεί κίνηση επιστροφής στο παρελθόν και στη συντηρητική παιδαγωγική στερώντας από τα παιδιά πολλών εργαζόμενων γονιών τις δυνατότητες αυτά να  αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες, να μάθουν ξένες γλώσσες, να καινοτομήσουν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!