Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στο 15ο East Med Yacht Show 2016 στην Μαρίνα Ζέας

HΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Διεύθυνση Τουρισμού) συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 15ο East Med Yacht Show 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα Ζέας, Πειραιά από τις 13 Μαΐου έως τις 18 Μαΐου και καλεί τους επιχειρηματίες του κλάδου από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, να λάβουν μέρος.

Το 2016 σηματοδότησε την 15η συνεχή χρονιά της διοργάνωσης που έχει προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από την έναρξη της, και η οποία συνεχίζει να παρέχει στους επισκέπτες την συναρπαστική ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν περισσότερα για τα Ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το yachting.

Η  έκθεση που διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) αποτελείται από τρία μέρη:

  1. Έκθεση σκαφών: 60 και πλέον σκάφη-μέλη της ΕΠΕΣΤ και του ΣΙΤΕΣΑΠ, επανδρωμένα Motor Yachts, Sailing Yachts, Catamaran & Bareboats, καλύπτοντας όλo το εύρος των σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση και προς πώληση στην ελληνική αγορά,  θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, στο καθιερωμένο κοινό των ναυλομεσιτών και σε τουριστικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο. (Η επισκεψιμότητα των σκαφών θα επιτρέπεται μόνο στους επαγγελματίες του κλάδου).
  2. 35 περίπτερα εκθετών. Το τμήμα αυτό θα είναι ελεύθερα επισκέψιμο από το ευρύ κοινό.
  3. Θεματικά ενημερωτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, αλλά και να φέρει κοντά το ελληνικό κοινό σε αυτήν την εναλλακτική μορφή τουρισμού.

Η έκθεση είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο στο ευρύ κοινό. Η επισκεψιμότητα των σκαφών επιτρέπεται μόνο στους επαγγελματίες του κλάδου με εγγραφή και εισιτήριο εισόδου.

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 15ο East Med Yacht Show 2016, είναι ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα τηλέφωνα 22413-64705 και 22413-60512

 

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!