Γιώργος Ρούσσος πρώην Δήμαρχος Καλυμνίων για ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Αγαπητοί βουλευτές Δωδεκανήσου , του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάσαμε πριν μέρες στον ροδιακό τύπο , ένα δικό σας Δελτίο Τύπου σύμφωνα με το οποίο , έχει υπογραφεί από τον κ. Τόσκα η απόφαση για τον ορισμό του Λιμένος Καλύμνου ως Λιμάνι Εισόδου-Εξόδου και ειλικρινά χαρήκαμε πολύ.
 
Όμως , ενώ οι μέρες περνάνε και η τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , δυστυχώς δεν έχει κοινοποιηθεί η απόφαση αυτή στις αρμόδιες αρχές στην Κάλυμνο , ούτε μπορούμε να την βρούμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ , έχουμε δε πληροφορηθεί από τον κ. Δήμαρχο Καλυμνίων ότι εκκρεμεί η συνυπογραφή της από το Υπουργείο Οικονομικών. Λαμβάνοντας υπόψη τον όποιο απαιτούμενο χρόνο για την συνυπογραφή της από το Υπουργείο Οικονομικών , την δημοσίευση της στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ , την δημοσίευση της στο ΦΕΚ , την διεκπεραίωση της στις αρμόδιες τοπικές Αρχές , και την όποια προεργασία των τοπικών αρμοδίων αρχών για να την εφαρμόσουν , καταλαβαίνετε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χαθεί για την τοπική οικονομία , στο θέμα αυτό , όλος ο Μάϊος και αλοίμονο , ίσως και ο Ιούνιος..... Ήδη κάποιες εκδρομές τουριστών από Τουρκία προς Κάλυμνο είτε αναβάλλονται , είτε δρομολογούνται μέσω Κω με αποτέλεσμα την αύξηση της αντίστοιχης αβεβαιότητας και του κινδύνου ματαίωσης τους.....
 
Σας παρακαλούμε λοιπόν για τις άμεσες ενέργειες σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η ουσιαστική αυτή παρέμβαση σας και να αποφευχθεί η συνέχιση της απώλειας πολύτιμων τουριστικών πόρων για την Κάλυμνο , απώλεια που ήδη συντελείται λόγω αυτής της καθυστέρησης.
 
Με εκτίμηση
 
Γιώργος Α Ρούσσος
πρώην Δήμαρχος Καλυμνίων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!