ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να διατεθούν σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο ασθενοφόρα από τα 18 οχήματα που προσέφερε η Ολλανδική κυβέρνηση στην Ελλάδα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού»

Την διάθεση ασθενοφόρων σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο από τα 18 ασθενοφόρα που προσέφερε η Ολλανδική κυβέρνηση στην Ελλάδα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητά ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Σε Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας, ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι τα τρία αυτά νησιά και οι δομές δημόσιες υγείας σήκωσαν ένα πολύ μεγάλο βάρος στη διαχείριση και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.
Τονίζει ότι πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να τεθούν σε κυκλοφορία τα ασθενοφόρα αλλά και να γίνει η κατανομή τους με ορθολογικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης του κ. Κόνσολα:

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
Προς
Κύριο Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ : «Διάθεση ασθενοφόρων σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο»

Κύριε Υπουργέ,
Την Τρίτη 19 Απριλίου παραδόθηκαν στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, 18 ασθενοφόρα από τον πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα, ως μία προσφορά προς τη χώρα μας για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος.
Αυτό που προέχει είναι:
α) Να ολοκληρωθούν άμεσα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να τεθούν σε κυκλοφορία και λειτουργία.
β) Να υπάρξει ορθολογική κατανομή των 18 ασθενοφόρων , σε περιοχές που υπάρχει πραγματικό πρόβλημα με τη διαχείριση του μεταναστευτικού και αυξημένες ανάγκες στις δομές δημόσιας υγείας.
Με δεδομένο ότι τα νησιά και οι δομές δημόσιας υγείας της Δωδεκανήσου έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, θα πρέπει να διατεθούν ασθενοφόρα στις δομές δημόσιας υγείας της Κω, της Καλύμνου και της Λέρου.
Κατόπιν των ανωτέρω
Ερωτάται ο Κύριος Υπουργός
1. Πότε θα είναι έτοιμα να τεθούν σε λειτουργία τα 18 συγκεκριμένα ασθενοφόρα;
2. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας για την κατανομή αυτών των ασθενοφόρων. Προτίθεται να διαθέσει ασθενοφόρα στις δομές δημόσιας υγείας σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο;

 

Ο Ερωτών Βουλευτής

Μάνος Κόνσολας

Βουλευτής Δωδεκανήσου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!