Μίκα Ιατρίδη: «Τα νησιά μας μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακάθεκτη η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτελεί με τα φορολογικά της μέτρα τους νησιώτες, σκοτώνει τα όνειρά μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Η επέκταση της κατάργησης του ειδικού καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ σε έντεκα ακόμα νησιά του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και η Κάρπαθος, η επιβολή «τέλους διανυκτέρευσης» από το 2018 και η αύξηση του ΦΠΑ στο 24% για όλους τους Έλληνες, είναι μερικά μόνο από τα μέτρα της λυσσαλέας επίθεσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάντια σε όσους την εμπιστεύτηκαν, ενάντια σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Αποκαλύπτονται στην πλήρη έκτασή τους και όλα τα ψέματα που έλεγαν οι ψευτο-αγωνιστές τωρινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά μας.

Αντί να ζητήσουν ένα «ταπεινό» συγγνώμη από τους νησιώτες, που κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια,  δηλώνουν χωρίς ντροπή ότι «μάχονται» για την νησιωτικότητα, την ίδια στιγμή που με τα μέτρα που ψήφισαν την οδηγούν στο θάνατό της.

Μάχονται, τάχα, για τη νησιωτικότητα μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος διατυμπάνιζε ότι η παρουσία του εγγυάται το μειωμένο καθεστώς ΦΠΑ στα νησιά μας.

Αλλά, ποιος έχασε την τσίπα, για να την βρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η απάντηση των νησιωτών απέναντι στους αμετανόητους ψεύτες, συκοφάντες και προπαγανδιστές είναι η αμετάκλητη απόφασή μας να μείνουμε στα νησιά μας, να τιμήσουμε τη δουλειά των προγόνων μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για εμάς και τα παιδιά μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!