Δήλωση Νικόλαου Παπασταματίου, Γενικού Γραμματέα Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου αναφορικά με το Δελτίο Τύπου του βουλευτή Δημήτρη Γάκη

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν» (αρχαιοελληνική παροιμία)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθώ τον χαρτοπόλεμο που ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης εκτοξεύει εναντίον των εκλεγμένων Προέδρων των Συλλογικών Οργάνων των παραγωγικών τάξεων και προσπαθώ , εις μάτην, να αποκωδικοποιήσω τον τρόπο σκέψης του.

Αφού λοιπόν, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κάνει γαργάρα την παντελή απουσία του από τον αγώνα που καθημερινά δίνει ο μικροεπιχειρηματίας προσπαθώντας να επιβιώσει από την λαίλαπα των υφεσιακών μέτρων που η ΑΝΕΛΟΣΥΡΙΖΑΙΑ κυβέρνηση εξαπέλυσε εναντίον του, όχι μόνο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά επιτίθεται και εναντίον αυτών που μόνοι απέμειναν να υποστηρίζουν την επιβίωση της μικροεπιχειρηματικότητας των νησιωτών.

Αφού τεχνηέντως απέκλισε και από την ενημέρωση ακόμη των ενεργειών για τη μη κατάργηση της έκπτωσης κατά 50% του ΕΦΚ ΟΠ στα Δωδεκάνησα , κάνει σημαία το σίγουρα θετικό αποτέλεσμα της αναβολής της επιβολής της αύξησης, ξεχνώντας όμως την «ταμπακιέρα»…

Για την «ταμπακιέρα», όπως προσφιλώς αναφέρονταν πάντα οι «συνεπείς» αριστεροί, ή κουβέντα μόκο..

Η «ταμπακιέρα» είναι  η απουσία του από τους αγώνες για τη μη αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, με την κατάργηση της έκπτωσης στους συντελεστές.

Η ταμπακιέρα είναι η απουσία του (τώρα) από τους αγώνες ενάντια στο ξεπούλημα της περιουσίας του Δωδεκανησιακού Λαού

Είναι τα δυσβάσταχτα υφεσιακά φορολογικά μέτρα.

Είναι η αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

Είναι η επιβολή των capitalcontrols.

….. και όλα όσα δεν έχω χώρο να απαριθμήσω.

Κύριε Βουλευτά, οι νησιώτες , οι μικροεπιχειρηματίες, οι άνθρωποι που δίνουν την καθημερινή μάχη στο πεζοδρόμιο για την επιβίωσή της επιχείρησής τους, έχουν σίγουρα , με το αλάθητο κριτήριο της τριβής με την καθημερινότητα , καταλήξει στο ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που είναι ΠΑΡΩΝ ή ΑΠΩΝ από τους πραγματικούς αγώνες.

Για ένα πράγμα να είστε σίγουρος, κύριε Βουλευτά. Έχετε ήδη καταταγεί, σε τιμητική θέση, στο ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΕΣΑΕΙ ΑΠΟΝΤΩΝ από τους Αγώνες των νησιωτών, από την Ιστορία και την Κοινωνία.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!