Επανεργοποιείται το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σε σημερινή (26-05-2016) του συνέντευξη στο ραδιοσταθμό «Κόκκινο Ρόδου», ο βουλευτής Δωδεκανήσου και επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε εξελίξεις που αφορούν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε σχέση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως σημείωσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός στην εκπομπή «Αντανακλαστικά» του Μιχάλη Παπαμιχαήλ, κατόπιν συζήτησης του Υφυπουργού Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα με τον Περιφερειάρχη, αποφασίστηκε η επανεργοποίηση του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, ανέφερε ότι «Υπήρχε και από το προηγούμενο προγραμματικό πλαίσιο, ειδική χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, από εθνικούς πόρους δηλαδή. Αυτή η χρηματοδότηση σταμάτησε εδώ και αρκετό καιρό, και αποφασίστηκε η αναβίωση αυτού του προγράμματος, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει και να έχουμε επιπλέον πόρους για την Περιφέρειά μας και στο νέο Προγραμματικό Πλαίσιο. Ξεκινάμε με την αναβίωση του Προγράμματος και την επόμενη χρονιά θα έχουμε πολύ περισσότερα χρήματα να βάλουμε σε αυτό το ειδικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Να είσαστε σίγουροι ότι περιμένουμε κι άλλα. Μάλιστα έγινε και μια ευρύτερη κουβέντα πάνω στις χρηματοδοτικές δυνατότητες που υπάρχουν τόσο από το ΕΣΠΑ, αλλά και από άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία όμως αυτή τη στιγμή είναι σε συζήτηση και δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!