ΣΥΡΙΖΑ: «Εχουμε γίνει μάρτυρες μιας αήθους επίθεσης στο πρόσωπο του βουλευτή Δημήτρη Γάκη»

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αήθους επίθεσης στο πρόσωπο του βουλευτή Δημήτρη Γάκη, μιας επίθεσης που δεν γίνεται με όρους πολιτικούς- έτσι όπως αρμόζει στα προβλήματα των νησιών και στο επίπεδο των Δωδεκανησίων- αλλά με όρους κιτρινισμού. 

Ο σύντροφος Γάκης, έχει αποδείξει έμπρακτα με την πολιτική του σταδιοδρομία, με τη συμμετοχή του στα κινήματα και την εν γένει κοινωνική του δράση ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου και των νησιών με παρρησία. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την κρίση του Δωδεκανησιακού λαού που τον έστειλε τρεις φορές στα βουλευτικά έδρανα για τον εκπροσωπήσει αλλά και του Ροδιακού λαού που τον έκανε Δημοτικό Σύμβουλο στη Ρόδο.  

Σε μια κοινωνία που ιστορικά είναι περήφανη για την πολυπολιτισμική της ταυτότητα και για την δυνατότητα που έχει δώσει σε όλους τους πολίτες, ανεξαιρέτως καταγωγής τους, να ευημερήσουν και να προάγουν την ανάπτυξη στον τόπο, τέτοιες ακραίες σοβινιστικές φωνές, μόνο ως παραφωνία μπορούν να ακουστούν.

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές Βορείου και Νοτίου Δωδεκανήσου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκτάριος Σαντορινιός, Ηλίας Καματερός


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!