Συνέντευξη τύπου του Γ. Ρούσσου και Φ. Χριστοδούλου για την αξιοποίηση του Περιβολιού Φωκίου στον Αγ. Θεολόγο

Συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, με θέμα την αξιοποίηση του περιβολιού του Φωκίου στον άγιο Θεολόγο, το οποίο περιήλθε οριστικά στην ιδιοκτησία του Δήμου Καλυμνίων στις 11 Δεκεμβρίου 2015, παραχώρησαν σήμερα Κυριακή 29 Μαϊου 2016, στις 10.00 το πρωί, στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου ο πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Ρούσσος μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο Φίλιππο Χριστοδούλου.  

Ακολουθούν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ... 

 

 

Παραθέτουμε παρακάτω το κείμενο με την περιληπτική πρόταση του Γ.Ρούσσου και Φ.Χριστοδούλου που θα αναρτηθεί στο Facebook για συζήτηση...

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

 

Η Κάλυμνος έχει ανάγκη από ένα Δημοτικό Αστικό Πάρκο.

Το Περιβόλι του Αγίου Θεολόγου αποκτήθηκε επιτέλους από το Δήμο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κάλυμνος έχει την δυνατότητα να εξοπλιστεί με μια δημόσια υποδομή (Δημοτικό Αστικό Πάρκο) τόσο χρήσιμης και απαραίτητης για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και ιδίως των παιδιών της.

το "ΠΕΡΟΒΟΛΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ" λοιπόν ας είναι ένας τόπος και ένα όραμα κινητοποίησης του ονείρου και της ευαισθησίας όλων μας. Όσοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία πολιτών και σε αυτή την ομάδα στο Facebook ώστε με θετικό τρόπο να συζητήσουμε μια τέτοια χρήση του Περιβολιού.

Για όλους τους καλύμνιους και τις Καλυμνιές,
για όλα τα παιδιά μας,
για μια ομορφιά στη ζωή μας,

Η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει ψηφοθηρικές και εκλογικές σκοπιμότητες.
Απευθύνεται σε όλους και όλες

Ελπίζουμε νέοι άνθρωποι να οδηγήσουν την πορεία που μετά από λίγα χρόνια θα μας χαρίσει το πρώτο στην ιστορία της Καλύμνου "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ", σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, όλες τις δημοτικές παρατάξεις, όλες τις αρμόδιες δημόσιες αρχές και κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή, άτομο ή συλλογικό φορέα.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!