ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : «Για την κυβέρνηση δεν περισσεύουν νέα οχήματα για τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα»

   Αρνητική ήταν η απάντηση του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Τόσκα  στο αίτημα για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα με νέα οχήματα, τη στιγμή μάλιστα που ο στόλος των οχημάτων στην Α’ και Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου χαρακτηρίζεται από την παλαιότητα των οχημάτων και από συχνές βλάβες.

   Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, από τις 25 Απριλίου, αναδεικνύοντας το πρόβλημα.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κατέθεσε νέα ερώτηση την προηγούμενη εβδομάδα, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις προσωπικού για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, τη στιγμή που η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει.

   Σε δήλωση του, αναφερόμενος στην απάντηση του Υπουργού, ο κ. Κόνσολας δήλωσε:

« Για την κυβέρνηση τα Δωδεκάνησα πέφτουν πολύ μακριά. Δεν περισσεύουν οχήματα για να ενισχυθούν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

   Επισημαίνω ότι την περίοδο 2012-2015 ήταν η τελευταία φορά που  οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύθηκαν με νέα οχήματα ( 19 νέα οχήματα ).

  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 180 οχήματα διαφόρων τύπων, τα οποία αντιμετωπίζουν μηχανικά προβλήματα , λόγω παλαιότητας ενώ δεν καλύπτουν τις ανάγκες των υπηρεσιών.

   Θα έπρεπε να υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα αντικατάστασής τους.

  Στην ερώτηση που είχα καταθέσει, το αρμόδιο Υπουργείο άφησε αναπάντητο και το ερώτημα που είχα υποβάλει ζητώντας αναλυτικά στοιχεία για τις υπηρεσίες και τις αστυνομικές διευθύνσεις ανά την Ελλάδα, στις οποίες έγινε κατανομή νέων οχημάτων.

   Το γεγονός ότι αυτό το ερώτημα έμεινε αναπάντητο,  λέει πολλά».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!