Στην Κάρπαθο για τα «Ηλιάκεια 2016» ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης «Ηλιάκεια 2016» για τον ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου, στην Κάρπαθο, παρέστη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Οι εκδηλώσεις της 10ης επετείου από τον ηρωικό θάνατο του Κωνσταντίνου Ηλιάκη, συνδιοργανώθηκαν από το Δήμο Καρπάθου, το Δήμο Χανίων και την Πολεμική Αεροπορία, στον χώρο του μνημείου που έχει ανεγερθεί προς τιμή του, όπου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ. Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε:

«Η ηρωική θυσία του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, είναι μια πράξη αφύπνισης και συνειδητοποίησης ότι ο αγώνας για την πατρίδα μας, για το Αιγαίο και τα νησιά μας, είναι διαρκής και σ’ αυτόν τον αγώνα, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.  Η παρουσία μας εδώ σήμερα, είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής, η ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας, απέναντι σ΄ έναν άνθρωπο που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έκανε το καθήκον του, υπερασπιζόμενος όλα όσα πίστευε. Αυτή την πίστη έχουμε ανάγκη, στον άνισο, καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι μας, για  κρατήσουμε όρθιο τον τόπο μας σ’ αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη καμπή.  Και μόνο για την δύναμη που αντλούμε από την δική του στάση ζωής, η θυσία του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη δεν πήγε χαμένη»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!