Στην Κάρπαθο ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης για τα «Ηλιάκεια-2016»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

O Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Δημήτρης Γάκης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, που πραγματοποιήθηκαν στην Κάρπαθο τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, ο Δημήτρης Γάκης δήλωσε:

«Σήμερα τιμούμε τον ήρωα αεροπόρο, που μέσα σε ελάχιστα λεπτά έδωσε στην Πατρίδα τα πάντα. Τη ζωή του. Ο σμηναγός Ηλιάκης έπραξε το καθήκον του. «‘Η  ταν ή επί τας»... Το παράδειγμά του, πρέπει να φωτίζει το δρόμο του δικού μας χρέους. Το οφείλουμε στην οικογένειά του, που ανέθρεψε έναν ανιδιοτελή ήρωα, το οφείλουμε στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπερασπίζονται την Πατρίδα μας. Έχουμε υποχρέωση να περιφρουρήσουμε την αξιοπρέπεια και την αποστολή τους. Έχουμε υποχρέωση να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των ΕΔ σήμερα περισσότερο από ποτέ. Έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε ισχυρές, τις θεμελιώδεις αξίες της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, βαδίζοντας ενωμένοι το δρόμο του δικού μας χρέους. Για να πιάσει τόπο η θυσία του Κωνσταντίνου Ηλιάκη!».

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!