Ηλίας Καματερός: ενισχύονται σταθερά οι δομές Υγείας στα νησιά μας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Για τις αυξημένες δυνατότητες του ΕΚΑΒ στην Κω, ενόψει κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, ενημερώθηκε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός στη διάρκεια επίσκεψής του στο Νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου.

Το ΕΚΑΒ Κω ενισχύθηκε μετά τη χθεσινή παραλαβή νέου υπερσύγχρονου ασθενοφόρου, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Η προμήθεια του ασθενοφόρου χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, μέσω της Π.Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο προμήθειας 90 ασθενοφόρων για 8 Περιφέρειες της χώρας,  8 εκ των οποίων κατανεμήθηκαν στα νησιά μας με απόφαση του ΕΚΑΒ (Κω, Ρόδο και Κυκλάδες). Ειδικά για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η κυβέρνηση επιτάχυνε τους ρυθμούς απορρόφησης του προγράμματος λόγω των ιδιαίτερων αναγκών της περιοχής.

Παράλληλα ο Ηλίας Καματερός ενημερώθηκε για την εγκατάσταση μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ στο κτίριο του Κ.Υ. Αντιμάχειας, από χθες Παρασκευή 3 Ιουνίου. Η μονάδα θα καλύπτει τις ανάγκες της Δ.Ε. Ηρακλειδών σε δύο βάρδιες, από 08.00 – 23.00.

Ο Ηλίας Καματερός συνομίλησε με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, ζήτησε από το Διοικητή του Νοσοκομείου Νεκτάριο Γεωργαντή ενημέρωση για την επίσπευση των διαδικασιών αποστολής στη Νίσυρο του ασθενοφόρου που έχει παραληφθεί για αυτό το σκοπό και δήλωσε ότι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον τομέα Υγείας για την επίλυση των προβλημάτων στα νησιά μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!