Δήμος Καλυμνίων για την μελέτη που αναφέρεται στο δελτίο τύπου του κ. Μαστροκούκου

Για την μελέτη που αναφέρεται στο δελτίο τύπου του κ. Μαστροκούκου,  έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω.

Η συγκεκριμένη μελέτη συντάχθηκε από την παράταξη του, το έτος 2004 , από μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας και μετά από εντολή της ηγεσίας του Δήμου , μέλος της οποίας ήταν και εκείνος . Εντασσόταν στα πλαίσια μιας συνολικής δράσης που σκοπό είχε (σύμφωνα πάντα με τους δικούς τους σχεδιασμούς) να αναβαθμίσει τη Χώρα της Καλύμνου .

Εμείς , κινούμενοι με οδηγό τη φιλοσοφία της συνέχειας και της συναίνεσης και όχι της απόρριψης και της άρνησης , φροντίσαμε να συμπληρώσουμε το φάκελο του έργου με όλες τις υπολειπόμενες μελέτες , απαραίτητες αδειοδοτήσεις – εγκρίσεις , έτσι ώστε να είναι δυνατή η ένταξη του. Αυτό τελικά κατέστη δυνατό και ο φάκελος του έργου συμπεριλήφθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας .

Αφού λοιπόν ο κ. Μαστροκούκος ξέχασε ότι τη μελέτη αυτή την είχε «παραγγείλει» η παράταξη του, έρχεται μετά από 12 χρόνια να κάνει κριτική σε ποιον ; Μάλλον στον εαυτό του .

Πώς γίνεται να κάνει αναφορά στη σχολική κοινότητα , όταν εκείνος πρώτος την αγνόησε και προχώρησε σε μία μελέτη – αμελέτητη , αφού έβρισκε όλους τους άμεσους ενδιαφερόμενους αντίθετους ;

Πως γίνεται να κάνει αναφορά στην ιστορικότητα του κτιρίου και ταυτόχρονα να ξεχνάει ότι ήταν μέλος της ηγετικής ομάδας που ήθελαν (όπως λέει τώρα για μας ) να καταστρέψουν το κτίριο ;

Με ποιο δικαίωμα, έδιναν εντολές για μελέτες , που αντί να δίνουν λύσεις , αναστάτωναν και δίχαζαν τη κοινωνία της Καλύμνου, καταναλώνοντας μάλιστα πολύτιμο χρόνο από το επιστημονικό προσωπικό του Δήμου ;

Πως γίνεται , αν και χωριανός , να συμμετείχε σε μια δημοτική ομάδα που σχεδίαζε αυτό που σήμερα καταδικάζει ;

Για ένα πράγμα να είναι βέβαιος . Θα έρθουμε σε επαφή με τη σχολική κοινότητα και θα βρούμε τη βέλτιστη λύση για να καλύψουμε τις στεγαστικές ανάγκες, με διάλογο και διαβούλευση , κάτι που επί δικής του δημοτικής αρχής δεν έγινε ούτε σε επίπεδο ενημέρωσης .

Εμείς πάντως κλείνουμε με την ελπίδα , ότι κάποτε ο κ. Μαστροκούκος θα αρχίσει να θυμάται τι έλεγε παλιά και σιγά-σιγά θα αρχίσει να τα συγκρίνει με αυτά που λέει και κάνει σήμερα .


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!