Ηλίας Καματερός: περιοδεία σε Κάλυμνο και Λέρο

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους, σε Κάλυμνο και Λέρο, είχε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός στη διάρκεια περιοδείας του το Σαββατοκύριακο στα δύο νησιά. 

Στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης, ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Ν.Ε. Βόρειας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη των τοπικών οργανώσεων, αντάλλαξε σκέψεις και ιδέες με τους κατοίκους για τη μεγάλη προσπάθεια ανάταξης της χώρας και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Στην Κάλυμνο, μεταξύ άλλων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα (ο Δήμαρχος απουσίαζε στο εξωτερικό), το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου και εκπρόσωπο της Επιστημονικής Επιτροπής.

Η αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, το έργο του λιμανιού, η διαχείριση απορριμμάτων, η σχολή καταδύσεων, απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τις συναντήσεις.

Ο Ηλίας Καματερός στάθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες αξιοποίησης του υπό ψήφιση αναπτυξιακού νόμου, που προβλέπει ιδιαίτερα κίνητρα για νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές. Με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στις συνεργατικές δράσεις, για μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων. Επισήμανε ότι η ενεργοποίηση επιχειρηματιών και επαγγελματιών στα νησιά μας μπορεί να δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία.

Στην Λέρο ο βουλευτής συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια και τη νέα Διοικητή του νοσοκομείου. Παράλληλα επισκέφτηκε το κτίριο του ΠΙΚΠΑ στο οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες (κυρίως οικογένειες και ευαίσθητες ομάδες) όπου συζήτησε τα προβλήματα με τους υπεύθυνους της εθελοντικής ομάδας.

Στη Λέρο δόθηκε έμφαση κυρίως στην υποστελέχωση Υπηρεσιών και στα προβλήματα που παρουσιάζονται στους επισκέπτες με σκάφη, λόγω αυστηροποίησης των όρων της «Σέγκεν».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!