Δημήτρης Γάκης: «Στήριξη των επιχειρηματιών τουρισμού στην Κω και στη Λέρο μέσω του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού»

Δημήτρης Γάκης: «Στήριξη των επιχειρηματιών τουρισμού στην Κω και στη Λέρο μέσω του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού»

Με συνέπεια, συντονισμένα και με έμφαση στις ανάγκες της κοινωνίας, η κυβέρνηση συνεχίζει την υλοποίηση προγραμμάτων στήριξης των νησιών στο Αιγαίο που βιώνουν έντονα το προσφυγικό. Μετά τις δράσεις τουριστικής προβολής στο εξωτερικό, η Κως και η Λέρος, συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, για την επιπλέον στήριξη των νησιών του Αιγαίου που δέχθηκαν τις μεγαλύτερες «πιέσεις» από τις προσφυγικές ροές. Με το συμπληρωματικό πρόγραμμα «Επιδότησης ∆ιακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016», αυξάνονται τόσο τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω όσο και η διάρκεια των επιδοτούμενων διανυκτερεύσεων, οι οποίες πλέον μπορούν να είναι έως 10, ενώ καταργούνται τα ποσά ιδιωτικής συμμετοχής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για τη σχετική δημόσια πρόσκληση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 3.6.16.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρωτοβουλία του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη, για την ειδική στήριξη του τουρισμού της Κω και της Λέρου που δέχθηκαν τις μεγαλύτερες «πιέσεις» από τις προσφυγικές ροές στη Δωδεκάνησο, βρήκε ήδη θετική ανταπόκριση από τα αρμόδια υπουργεία Τουρισμού και Εργασίας.

«Η κυβέρνηση, προχωράει γρήγορα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση προγραμμάτων τουρισμού που στηρίζουν τα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου, με παρεμβάσεις που ενδυναμώνουν τις τοπικές νησιωτικές οικονομίες και κοινωνίες. Η θετική εμπειρία, από τα μέτρα αυτά, καθώς και οι προσδοκίες των επαγγελματιών των νησιών για αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό στη Δωδεκάνησο κατά τη φετινή σεζόν, θα ενισχύσει τις τεκμηριωμένες προτάσεις των τοπικών τουριστικών φορέων και οργανισμών για την υλοποίηση δράσεων ποιοτικού τουρισμού που θα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο και θα αναβαθμίσουν το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν στη Δωδεκάνησο», τόνισε ο Δημήτρης Γάκης.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-              


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!