Τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ δέχθηκε ο Περιφερειάρχης

Τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ δέχθηκε ο Περιφερειάρχης, στην τελική ευθεία για το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) κ. Γιώργο Κούζα δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ενόψει της διεξαγωγής στη Ρόδο του φάιναλ-φορ του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, παρόντος και του Προέδρου του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, περιφερειακού συμβούλου κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου.

Ο κ. Κούζας ευχαρίστησε τον κ. Χατζημάρκο  για την πολύτιμη και ουσιαστική συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διοργάνωση του φάιναλ φορ, ανταποκρινόμενη με ιδιαίτερη θέρμη στην πρωτοβουλία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος να φιλοξενηθεί στην Ρόδο η τελική φάση του 19ου πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι αποτελεί χαρά και τιμή για το νησί  και για ολόκληρη την Δωδεκάνησο η επιλογή της Ρόδου για την διεξαγωγή των αγώνων, σε ένα άθλημα πολύ ξεχωριστό, που στέλνει το μήνυμα ότι αληθινός πρωταθλητής της ζωής είναι εκείνος που βγαίνει νικητής στην αναμέτρησή του με τα καθημερινά εμπόδια, όσο κι αν μοιάζουν μεγάλα και απροσπέλαστα. «Αυτό εισπράττουμε κάθε φορά που παρακολουθούμε αυτούς τους υπέροχους αθλητές, αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που προσφέρουν στον καθένα από μας. Και αυτή τη φορά θα είμαστε κοντά τους» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος και πρόσθεσε ότι η βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως βασικού συνδιοργανωτή, για την αρτιότερη διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, είναι δεδομένη.

Το φάιναλ φορ του 19ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο  θα διεξαχθεί από 10 έως 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!