Ξεκίνησε νέα ψηφιακή προωθητική καμπάνια για τη Ρόδο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Βασικός στόχος η ενίσχυση των αγορών που παρουσίασαν μειωμένες αφίξεις

Ψηφιακή προωθητική καμπάνια για τη Ρόδο ξεκίνησε μέσω του portal Discovergreece.com. Πρόκειται για μία ειδική δράση στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece για την τουριστική προβολή των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.  

 

Από τις 7 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο μήνα η Ρόδος θα «πρωταγωνιστεί» στην κεντρική σελίδα του portal Discovergreece.com ως «Καμπάνια του μήνα», η οποία στοχεύει την ενίσχυση των κρατήσεων από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές και πολύ περισσότερο από τις αγορές που παρουσίασαν πτώση τον Μάιο, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Νορβηγία. Η καμπάνια θα συμβάλει οπωσδήποτε και στο να διατηρηθεί η αυξητική τάση των αφίξεων από τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και γενικά από τις αγορές που παρουσιάζουν καλές προοπτικές.

Με αυτό τον τρόπο, η Ρόδος θα προωθηθεί με ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και  στην Κοινότητα Μελών του Discovergreece.com, που ξεπερνά πλέον τα 850.000 μέλη. Σημειώνεται δε ότι το Discovergreece.com με περιεχόμενο σε έξι  γλώσσες, με πάνω από 3.500.000 μοναδικούς χρήστες και  9.000.000 pageviews, αποτελεί γενικότερα ένα αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης  του Ελληνικού Τουρισμού.

Τέλος, η καμπάνια της Ρόδου ενισχύεται με την υλοποίηση αποκλειστικού διαγωνισμού, που στοχεύει στην ενεργή συμμετοχή του κοινού και της προβολής της Ρόδου με εύκολο και δημιουργικό τρόπο.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει σχετικά με την ψηφιακή, προωθητική καμπάνια για τη Ρόδο: «Είμαστε πάντα σε εγρήγορση ώστε να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Η εμπειρία μας, μας έχει διδάξει ότι ο Τουρισμός απαιτεί γρήγορες και στοχευμένες αποφάσεις. Μελετώντας τα αποτελέσματα του Μαΐου για τη Ρόδο, κρίναμε απαραίτητο να πάρουμε άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των αγορών που σημείωσαν πτώση.

Η διατήρηση μίας ισχυρής, ανταγωνιστικής και κερδοφόρας βιομηχανίας του Τουρισμού στην περιοχή μας, αποτελεί κάτι παραπάνω από δέσμευση για εμάς. Με τα ίδια γρήγορα αντανακλαστικά είμαστε έτοιμοι να δράσουμε σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!