Δημήτρης Κρεμαστινός: 3 τροπολογίες για τα νησιά στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός κατέθεσε, από κοινού με τον Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Βασίλη Κεγκέρογλου, τρεις τροπολογίες στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στις Επιτροπές της Βουλής. 

Στην αιτιολογική έκθεση και των τριών τροπολογιών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ζητούν από τον Υπουργό Ανάπτυξης να ληφθεί υπόψη τόσο η προστασία της ανάπτυξης των νησιωτικών περιοχών την οποία επιτάσσει το Σύνταγμα όσο και τα νέα,επιβαρυντικά για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίουδεδομένα που δημιουργήθηκαν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

 
Συγκεκριμένα, οι τρεις τροπολογίες, με αρ. πρωτ. 475, 476 και 477, προτείνουν μεγαλύτερο ποσοστό χρηματοδότησης των επενδυτικών έργων και καλύτερους όρους καταβολής των εγκεκριμένων επιχορηγήσεων προς τις επιχειρήσεις τόσο της Γενικής όσο και της Νέας Επιχειρηματικότητας σε νησιά της παραμεθορίου, σε νησιά με λιγότερους από 3.100 κατοίκους και σε νησιά με ιδιαίτερα αυξημένες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!