Ο Δήμαρχος Καλυμνίων με την Καλυμνιακή αντιπροσωπεία, μετέβη στο γραφείο του Επίτιμου Γενικού Πρόξενου, κ. Ιωάννη Ανοικτομάτη, στο Προξενείο του Ντάργουιν

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στις 9 Ιουνίου 2016, ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με την Καλυμνιακή αντιπροσωπεία, μετέβη στο γραφείο του Επίτιμου Γενικού Πρόξενου, κυρίου Ιωάννη Ανοικτομάτη, στο Προξενείο του Ντάργουιν. Εκεί, μετά τους θερμούς χαιρετισμούς και την ανταλλαγή δώρων, ακολούθησε μια σύντομη συζήτηση.

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος του Ντάργουιν Κατρίνα Φονγκ Λιμ καλωσόρισε το κο Ιωάννη Γαλουζή και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο Δημοτικό Μέγαρο. Μετά από τους εθιμοτυπικούς χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, η Δήμαρχος Ντάργουιν, ο κος Ιωάννης Χαλίκος, πρόεδρος της Καλυμνιακής Αδελφότητας και ο κος Ιωάννης Ανοικτομάτης, Επίτιμος Γενικός Πρόξενος υπέγραψαν Σύμφωνο για το πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά της Καλύμνου, για 3 έτη. Κατόπιν, ανταλλάχθηκαν δώρα και ευχές.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Δήμο του Ντάργουιν, παρατέθηκε γεύμα εκ μέρους της Δημάρχου και της Επιτροπής Αδελφοποίησης στο Ελληνικό εστιατόριο Yots. Σε αυτό παραβρέθηκε η Δήμαρχος του Ντάργουιν, ο κύριος Ιωάννης Ανοικτομάτης, ο κύριος Ιωάννης Χαλίκος, ο κύριος Αντώνης Μιαούδης (πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης) και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.  Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απένειμε αναμνηστική πλακέτα και ευχαρίστησε τον κο Ιωάννη Χαλίκο για την συνεχή και πολύτιμη στήριξή του προς τους Καλυμνίους του νησιού μας και του Ντάργουιν. Επίσης, έδωσε αναμνηστικό στον κο Αντώνη Μιαούδη, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς στα προγράμματα αδελφοποίησης Darwin– Κάλυμνος.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Φωτο :

- Επίσκεψη του Δημάρχου και της Καλυμνιακής αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο και υπογραφή του Συμφώνου για το πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Αγγλικής γλώσσας (Φώτο 1-3)

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων με τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο, κύριο Ιωάννη Ανοικτομάτη, στο προξενείο (Φώτο 4-6)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!