Η Καλυμνιακή Αντιπροσωπεία στην επίσημη έναρξη του “Greek Glenti”

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στις 11 Ιουνίου 2016, με την επίσημη έναρξη του “GreekGlenti”, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας, κύριος Νικόλαος Πονήρης, σαν συντονιστής της διοργάνωσης και πρώτος ομιλητής, καλωσόρισε την Καλυμνιακή Αντιπροσωπεία και κάλεσε στην εξέδρα το Δήμαρχο Καλυμνίων, κύριο Ιωάννη Γαλουζή.

Ο Δήμαρχος, αφού απήυθυνε χαιρετισμό προς το μεγάλο πλήθος παρευρισκομένων, αντάλλαξε δώρα με τον ChiefMinisterτης Β.Ε. της Αυστραλίας, κύριο AdamGiles. Ακολούθησαν επιδείξεις από χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή λαϊκή μουσική, μέχρι και την Κυριακή βράδυ, οπότε και τελείωσε η εκδήλωση.

*** Το “GreekGlenti” θεωρείται μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας. Λαμβάνει μέρος για 28 συνεχόμενα χρόνια και η συμμετοχή τα τελευταία έτη ξεπερνά τις 40.000. Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή Έλληνες και μη με την Ελληνική κουλτούρα, φαγητό, χορό και μουσική και να ενισχύσει τη λειτουργία των διάφορων Ελληνικών συλλόγων/σωματείων.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

Φωτο :

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απονέμει αναμνηστικό δώρο στον ChiefMinisterτης Β.Ε. της Αυστραλίας, κύριο AdamGiles (Φώτο 1)

- Από αριστερά, ο ChiefMinisterτης Β.Ε. της Αυστραλίας, κύριος AdamGiles, ο Υπουργός Εθνικοτήτων κύριος PeterStyles, oΔήμαρχος Καλυμνίων κύριος Ιωάννης Γαλουζής, η Δήμαρχος του Ντάργουιν κυρία KatrinaFongLimκαι ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος κύριος Ιωάννης Ανοικτομάτης (Φώτο 2).

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αδελαΐδας Νίκανδρο (Φώτο 3).

- Φωτογραφία από το “GreekGlenti” (Φώτο 4)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!