Ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με την Καλυμνιακή αντιπροσωπεία, επισκέφθηκε τα γραφεία της αντιπολίτευσης (Territory Labor Party), της Β.Ε. της Αυστραλίας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στις 10 Ιουνίου 2016, ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με την Καλυμνιακή αντιπροσωπεία, επισκέφθηκε τα γραφεία της αντιπολίτευσης (TerritoryLaborParty), της Β.Ε. της Αυστραλίας. Εκεί, τον υποδέχθηκαν υποψήφιοι βουλευτές, με τους οποίους έγινε ανταλλαγή δώρων και ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Το ίδιο απόγευμα, η κυβέρνηση της Β.Ε. της Αυστραλίας παρέθεσε δείπνο προς τιμή της Καλυμνιακής Αντιπροσωπείας. Σε αυτό συμμετείχαν ο Υπουργός Εθνικοτήτων κύριος PeterStyles, η Δήμαρχος του Darwinκυρία KatrinaFongLim, ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος κύριος Ιωάννης Ανοικτομάτης, οι επιχειρηματίες κύριος Χαλίκος Ιωάννης και κύριος θεοφίλης Καλιδώνης και άλλοι παρευρισκόμενοι. Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απένειμε αναμνηστικό δώρο στον κύριο PeterStyles, για την προσφορά του προς τον Ελληνισμό και τους Καλυμνίους του Darwin. Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και χορό.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

 

Φωτο :

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με υποψήφιους βουλευτές της αντιπολίτευσης (Φώτο 1)

- Ο Δήμαρχος Καλυμνίων με τον Υπουργό Εθνικοτήτων, κύριο PeterStyles (Φώτο 2)

- Φωτογραφία από το δείπνο που παρατέθηκε από την κυβέρνηση (Φώτο 3)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!