Ευχαριστίες στην Καλυμνιακή αδελφότητα του Darwin και τον πρόεδρό της Ιωάννη Χαλίκο από την παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο Επικεφαλής και τα μέλη της Παράταξής μας, ευχαριστούν την Καλυμνιακή αδελφότητα του Darwin, καθώς και τον πρόεδρό της, κ. Χαλίκο Ιωάννη, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής  του Δήμου μας, στο Darwin Αυστραλίας.

Η Καλυμνιακή Αδελφότητα και ο Πρόεδρός της, μας έδωσαν την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους θεσμούς του Darwin και να συνομιλήσουμε πάνω σε θέματα που  αφορούν τους εκεί Καλύμνιους ,αλλά και  σε θέματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν το νησί μας.

Η σχέση μας με τους  δωδεκάμισι χιλιάδες Συμπατριώτες μας του Darwin(12.500 κατ.), πρέπει να είναι ζεστή, αμφίδρομη και «διαδραστική.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!