ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: «Συγκοινωνία…. ώρα μηδέν!!!»

Επί του αντικειμένου του θέματος, δεν αναφερόμαστε στις συγκοινωνίες που αφορούν τις ολοένα καταρρέουσες αεροπορικές συνδέσεις Καλύμνου- Αθηνών, ούτε στην στοιχειώδη ακτοπλοϊκή σύνδεση Καλύμνου -Πειραιά, η οποία γίνεται ασθμαίνοντας με μόλις τρία δρομολόγια εβδομαδιαίος.

Αναφερόμαστε στην δημοτική οδική συγκοινωνία, για την οποία υπεύθυνοι είμαστε εμείς, είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής, και δεν περιμένουμε από τρίτους, να μας λύσουν το δικό μας πρόβλημα.
Σήμερα ,στην καρδία του καλοκαιριού , εδώ και αρκετό καιρό, δεν κυκλοφορεί λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας ,ούτε για δείγμα.
Μέγας άθλος!!! Είναι όλα παροπλισμένα. Συγχαρητήρια!!!
Καλύμνιοι και επισκέπτες βιώνουμε απίστευτη ταλαιπωρία! Αποτελεί δε, τεράστια δυσφήμιση για το νησί μας και αίτιο δυσφορίας των τουριστών ,για να μην επισκεφτούν ξανά τον όμορφο τόπο μας.
Το τραγικό στην υπόθεση είναι, ότι ο συμπατριώτης μας , Κος. Χαλίκος Ιωάννης, δώρισε στο Δήμο μας δύο ολοκαίνουρια λεωφορεία ,για την εξυπηρέτηση της δημοτικής μας συγκοινωνίας.
Εδώ και αρκετούς μήνες , αυτά τα λεωφορεία, οι άρχοντες της δημοτικής αρχής ,τα έχουν ακινητοποιημένα έξω από το ναυτικό μουσείο ,προς δημόσια θέα.
Τώρα ,με σκοπό την αποφυγή της αγανάκτησης του κόσμου ,για την μη αξιοποίηση τους, τα μετέφεραν στο Άργος ,μακριά από τα «κακά μάτια» , συνεχίζοντας την ηλιοθεραπεία!
Κύριοι της δημοτικής αρχής, και ...λίγο Ντροπή!!
Δεν είστε ικανοί ,τόσους μήνες , να τακτοποιήσετε , ούτε την άδεια κυκλοφορίας των λεωφορείων, που με τόση αγάπη μας δώρισε ο κ. Χαλίκος,.
Και μη χειρότερα!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!