Γιώργος Χατζημάρκος: «Τα εγκαίνια του Superferry “Άνδρος”, μία εξαιρετική αναλαμπή ελπίδας και δημιουργίας σε μία γκρίζα χώρα»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Γιώργος Χατζημάρκος: «Τα εγκαίνια του Superferry “Άνδρος” , μία εξαιρετική αναλαμπή ελπίδας και δημιουργίας σε μία γκρίζα χώρα» ...

Το νέο πλοίο ξεκινά τα δρομολόγιά του στις Κυκλάδες στις 11 Ιουλίου

Στην λαμπρή τελετή  των εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου Superferry«Άνδρος» της εταιρείας GoldenStarFerriesτων αδελφών Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου, παρέστη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το αγιασμό τέλεσε  ο Σεβασμιώτας Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ενώ η τελετή των εγκαινίων έγινε με κάθε επισημότητα, παρόντων των εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και φορέων του κλάδου.

 Ο Περιφερειάρχης κατά την ομιλία του στα χθεσινά εγκαίνια του νέου Superferry εξήρε  τους κ.κ. Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου, με καταγωγή από τις Στενιές της Άνδρου,  για την αγάπη που δείχνουν στην χώρα τους και στα νησιά, για την αναλαμπή ελπίδας, όπως είπε,  σε μια τόσο γκρίζα περίοδο  και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές θάλασσες.

«Η σημερινή μέρα είναι μια εξαιρετική αναλαμπή ελπίδας, αισιοδοξίας  και δημιουργίας σε μια γκρίζα χώρα. Έχει σημασία ότι αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, δεν είναι μια απόφαση που ελήφθη από κάποιους, με επιχειρηματικά κριτήρια. Αυτό που σήμερα εγκαινιάζεται και παραδίδεται στους νησιώτες, είναι η απόφαση ανθρώπων που κάνουν πράξη την αγάπη στην πατρίδα τους. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στη χώρα, στο Αιγαίο, στα νησιά μας, στα νησιά που το τελευταίο διάστημα μετρούν στα δάχτυλα αυτούς που τα αγαπούν» ανέφερε ο κ. Χατζημάρκος στην ομιλία του.

Το Superferry«Άνδρος», το οποίο ανακατασκευάστηκε στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στις Κυκλάδες στις 11 Ιουλίου 2016 και θα εξυπηρετεί τη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος με επιστροφή, με σκοπό να προσφέρει υψηλές και αξιόπιστες υπηρεσίες στον επιβάτη επί 12 μήνες το χρόνο. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!