ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ: «΄Ηλθον είδον και απήλθον»

Δελτίο Τύπου του Ι. Μαστροκούκου: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ: «΄Ηλθον είδον και απήλθον»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ         

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 03/07/2016

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ: «΄Ηλθον είδον και απήλθον»

 

Το ένα μετά το άλλο ,τα στελέχη της δημοτική Αρχής, τα λεγόμενα «πρωτοκλασάτα» , παραιτούνται. Σειρά πήρα τώρα ο κ. Γιάννης Γαλιμιτάκης ,ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του την  Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, από την θέση τουαντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιώντου Δήμου.

Αυτό το γεγονός αποτελεί αρνητική εξέλιξη ,διότι άλλο ένα εκλεγμένο στέλεχος της δημοτικής αρχής, εγκαταλείπει τον δύσκολο αγώνα που δίνει ο Λαός μας ,για την ανάπτυξη και αξιοπρεπή επιβίωση του σ΄ αυτόν τον βράχο.

Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος κ. Γαλουζής ,επί του θέματος, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ αλαζονικά, κάνοντας προσπάθεια να πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά όλους εμάς, για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Γαλιμιτάκη στην παραίτησή του.

Ο κ Γαλουζής ,ως φαίνεται, ήθελε «αντιδήμαρχο γλάστρα, υπάκουο και υποτακτικό στα πολιτικά τερτίπια του». Δεν κατανόησε ακόμα ότι στις δύσκολες μέρες που διάγουμε, η συλλογικότητα και η ουσιαστική αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει το νησί μας, αποτελεί ισχυρή διέξοδο στην απόδοση λύσεων στα προβλημάτων που μαστίζουν τον μικρό μας τόπο.

Τρανό παράδειγμα απαξίωσης του κ. Γαλιμητάκη αποτέλεσε η στάση των «συντρόφων του» στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ όταν τόλμησε να  υποβάλει διευκρινιστική ερώτηση για το «Ποιές είναι  οι παροχές τρίτων, για τις οποίες η ΑΝΕΚ πλήρωσε 826.853,81 Ευρώ!!».Εισέπραξε τα πηρά των συντρόφων και αποχώρησε.

Ίδιες καταδικασμένες και ξεπεσμένες πολιτικές επιφέρουν τα ίδια αποτελέσματα και απομακρύνουν δυνάμεις από την πολιτική σκηνή του νησιού μας.

 Ο κ Γαλιμητάκης αποτελούσε στέλεχος της τέως δημοτικής αρχής του κ. Διακομιχαλή και κατείχε την θέση του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου.  Είδε «έφρυξε και έφυγε», όπως φημολογείται ότι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, την οποία ουδέποτε μας ανακοίνωσαν.

Με την παράταξη του κ Γαλουζή που φέρει τον ελκυστικό τίτλο «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» και που φυσικά ουδεμία σχέση έχει ο τίτλος με τις εφαρμοσμένες  πολιτικές της δημοτικής αρχής, πήρα την θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιώντου Δήμου.  Είδε «έφριξε και έφυγε»

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!