Ι. Μαστροκούκος: «Απάντηση στην φερόμενη από 4 Ιουνίου 2016 επιστολή της « ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ»

«Απάντηση στην φερόμενη από 4 Ιουνίου 2016 επιστολήτης « ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 05/07/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Απάντηση στην φερόμενη από 4 Ιουνίου 2016 επιστολή της « ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ»

 

Κυρία Τηλιακού,

Πληροφορηθήκαμε το ανωτέρω δελτίο τύπου της ναυτικής εταιρείας σας, «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» της οποίας φέρετε την ευθύνη των λόγων και των πράξεών της, από τα τοπικά ΜΜΕ, και έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1 Αναφορικά με το ήθος και την ανατροφή στην οποία αναφέρεστε, πιστεύω να συμφωνείτε, ότι δεν συνάδει με τα χριστά ήθη και έθιμα του τόπου μας, να ποσοτικοποιούμε και να βαθμολογούμε την ανατροφή των άλλων. Εξ άλλου τα λεγόμενα ,για την καμήλα και το καμηλάκι, τα γνωρίζουμε όλοι!

2 Τα όσα όμως εν γνώση σας, ψευδή, έχετε αναφέρει σ’ αυτό, οφείλουμε να απαντήσουμε προς ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα:

  •  Ποιός σας πληροφόρησε, ότι κοπτόμαστε για τα αποτελέσματα χρήσεων των ισολογισμών της εταιρείας σας; Απλά σας λέμε, μας είναι αδιάφορα!

Σας γνωρίζουμε όμως, ότι κοπτόμαστε και είμαστε υποχρεωμένοι εκ της θέσεως μας, να ελέγχουμε και να προστατεύουμε το δημόσιο χρήμα , διότι αυτό αποτελεί περιουσία του Καλυμνιακού Λαού.

Η εταιρεία σας, με το πλοίο ΗΛΙΑΣ Τ. είναι συνεργαζόμενη με την δημοτική μας εταιρεία ΑΝΕΚ, η οποία διαθέτει δύο θαυμάσια σύγχρονα σκάφη το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ. Τα οικονομικά στοιχεία και των τριών πλοίων πρέπει να εμφανίζονται πλήρως και αναλυτικά στην ανάλυση του ισολογισμού, ο οποίος έρχεται προς έγκριση στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ. Ως εκ τούτου σ΄ ότι έχει να κάνει με την συνεργασία σας, με τα πλοία του δήμου, μας αφορά και κοπτόμαστε.

Εμείς ρωτάμε:

-Τι είδους συνεργασία είναι αυτή, τα σκάφη του δήμου μας, ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ, να παρουσιάζουν ζημίες πάνω από 703 966,72 ευρώ τα έτη 2014-2015 και το πλοίο σας « ΗΛΙΑΣ Τ.» να παρουσιάζει ΚΕΡΔΗ!!!

(στοιχεία ισολογισμού ΑΝΕΚ ,αποτελέσματα 01-01-2014 έως 31-12-2014 και από 01-01-2015 έως 31-12-2015, τα οποία ψήφισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ)

3.Επιπροσθέτως, σας παραπέμπουμε στις δημόσιες δηλώσεις του κ. Ιωάννη Γαλουζή, Δημάρχου Καλύμνου, στενότατου συνεργάτη του αδελφού σας Σάκη Τηλιακού, Ανριδημάρχου και προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου, ο οποίος (Δήμαρχος) στις 28-1-2015 δήλωσε δημοσίως, κατά λέξη:

  • «... Η ΑΝΕΚ, ενώ στη σύμπραξη με την ιδιωτική εταιρεία “Τηλιακός” (με τα ταχύπλοα), η ιδιωτική εταιρεία σημειώνει σοβαρά κέρδη κάθε μήνα, η ΑΝΕΚ κάθε μήνα “μπαίνει μέσα” πώς είναι δυνατόν η ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ να έχει καθαρό κέρδος εκατό τόσα χιλιάρικα και σε μένα (ΑΝΕΚ) Ζημία!...»

Με βάση την ως άνω επιστολή σας λοιπόν, ο κ. Γαλουζής, Δήμαρχος Καλυμνίων δεν έλεγε τότε την αλήθεια. Εσείς όμως δεν προβήκατε σε καμία δημόσια διάψευση των δηλώσεών του και των αντίστοιχων άρθρων, όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν τόσο από την ηλεκτρονική «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» στις 28-1-2015, όσο και από την ηλεκτρονική εφημερίδα «tvkosmos.gr» στις 2-5-2015. Τα δημοσιεύματα αυτά επισυνάπτονται στο παρόν δελτίο τύπου, αποτελούν δε ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα του.

Η αλήθεια βέβαια είναι μία και μοναδική: Πώς θα μπορούσατε να διαψεύσετε τον κ. Δήμαρχο, αφού αυτό θα οδηγούσε, αναγκαστικά, σε ευθεία ρήξη (πολιτική και μη) του αδελφού σας κ. Σάκη Τηλιακού, με τον ίδιο και τη δημοτική αρχή;

Τέλος, σας γνωρίζουμε, ότι για την παράταξή μας αυτή η συνεργασία, δυστυχώς, απέτυχε. Ζημιώνει και δεν ωφελεί την Ανώνυμη Ναυτική Εταιρεία του Δήμου μας (ΑΝΕΚ).

Καλούμε τον Δήμαρχο , τη δημοτική αρχή και τη διοίκηση της ΑΝΕΚ,να διακόψει άμεσα αυτή τη συνεργασία ,προς όφελος της ΑΝΕΚ.

Σας δηλώνουμε ,ότι εάν δεν το πράξετε, θα το κάνουμε εμείς, ως επόμενη Δημοτική Αρχή.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!