Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για την ταξινόμηση δυο λεωφορείων δημόσιας χρήσης για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου από την ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Καλύμνου

Αναφορικά με την ταξινόμηση δυο λεωφορείων δημόσιας χρήσης για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου από την ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Καλύμνου ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκάνησου γνωστοποιεί τα παρακάτω:

1. Με το αριθ. 4814/19-6-2015 έγγραφο του, το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Καλύμνου, ενημέρωσε αναλυτικά τον Δήμο Καλύμνου για την προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία προκειμένου για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου από ΟΤΑ απομονωμένων νησιών, ώστε να καταστεί ακολούθως δυνατή η ταξινόμηση των δυο λεωφορείων.

2. Μετά την υποβολή αίτησης της ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ,  η υπηρεσία Μεταφορών Καλύμνου ενημέρωσε εκ νέου στις 10-5-2016  τους ενδιαφερόμενους για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν.

Η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου θα προβεί άμεσα στην ταξινόμηση των δυο λεωφορείων, εφόσον ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία από τον αρμόδιο φορέα,  ήτοι τον Δήμο Καλύμνου,  ο οποίος έχει  ενημερωθεί δυο φορές εγγράφως επί του θέματος από το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Καλύμνου.

  

 

Ο

Εντεταλμένος

Περιφερειακός Σύμβουλος

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΟΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!