Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τη Διοικήτρια και τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

  ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τη Διοικήτρια και τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου»

Με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρόδου, είχε συνάντηση ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος συναντήθηκε, παράλληλα, με τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου των Νοσοκομειακών Γιατρών του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κατέθεσε τις απόψεις της για τη λειτουργία του νοσοκομείου στον κ. Κόνσολα, θεωρώντας ως μείζον τη στελέχωση του νοσοκομείου με νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την οριακή κατάσταση λειτουργίας του Νοσοκομείου της Ρόδου αλλά και για το κλίμα έντασης που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου και τους γιατρούς.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Μάνος Κόνσολας επισημαίνει:

«Το νοσοκομείο της Ρόδου, λειτουργεί απρόσκοπτα και εδραιώνεται το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους, χάρη στην αυταπάρνηση και στις προσπάθειες που καταβάλουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Αυτό οφείλουμε να το αντιληφθούμε όλοι. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το Νοσοκομείο της Ρόδου είναι η τεχνητή ένταση και οι συγκρουσιακές λογικές.

Μέσα από το διάλογο, την καλοπιστία και τη συνεννόηση μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Ενημερώθηκα από τη διοικήτρια και τους γιατρούς για τα πολλαπλά προβλήματα υποστελέχωσης στις κλινικές και στα τμήματα του νοσοκομείου.

Ιεραρχήσαμε τα δύο βασικά ζητούμενα, σε αυτό το χρονικό σημείο.

Θεωρώ ότι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας είναι η στελέχωση με γιατρούς του τμήματος επειγόντων περιστατικών, αλλά και η στελέχωση με νοσηλευτικό προσωπικό και αναισθησιολόγους για να λειτουργούν απρόσκοπτα τα χειρουργεία.

Ανέλαβα τη δέσμευση να αναδείξω αυτά τα ζητήματα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο .

Παράλληλα, πρέπει επιτέλους να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για ένα νέο, σύγχρονο και επικαιροποιημένο οργανόγραμμα στο Νοσοκομείο της Ρόδου».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!