Διήμερη περιοδεία στην Κάλυμνο πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Το διήμερο 22-23 Ιουλίου  κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου περιόδευσε στο νησί της Καλύμνου. Το παρών έδωσαν η βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Άννα Ασημακοπούλου , ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας και η πρ. βουλευτής κ. Μίκα Ιατρίδη.  

Το κλιμάκιο εκτός του προέδρου κ. Παύλου Μπακίρη στελέχωσαν, ο τομεάρχης Υγείας κ. Κώστας Γλεντής , ο τομεάρχης Οικονομικων κ. Μανώλης Κουνάκης ,   η υπεύθυνη Οργάνωσης κ. Περσεφόνη Χατζηελευθερίου  , η Γραμματέας κ. Αργυρώ Βασιλάκη,  η υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων Βορ. Δωδεκανήσου κ. Μαριέττα Βαβλά και οι  υπεύθυνες δημοσίων σχέσεων Νοτίου και Βορείου  Δωδεκανήσου κ. Ελεωνόρα Δοντά και Νίλουφερ Τλε.

 

Προηγήθηκε σύσκεψη με τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου και τον πρόεδρο της κ. Ιωάννη Μαρίνο. Στην σύσκεψη συζητήθηκαν λεπτομέρειες του προγράμματος επίσκεψης. Ενημερώθηκαν δε όλα τα στελέχη για τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεων , όπως ο πρόεδρος του κόμματος  Κυριάκος Μητσοτάκης οραματίστηκε και η ΝΟ.Δ.Ε. υλοποιεί.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου επαρχίας Καλύμνου κ. Γεράσιμο Αποστολάκη.  Ο Ι.Σ.Κ.  έχει στην περιοχή ευθύνης του τα νησιά Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψοί ,Αρκοί, Αγαθονήσι, Ψέριμο και διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία.

Ακολούθησε επίσκεψη στο “Βουβάλειο” Γενικό Νοσοκομείο και συνάντηση με τον Διοικητή . Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. και ο Τομεάρχης Υγείας ενημερώθηκαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και δεσμεύτηκαν για την λεπτομερή καταγραφή τους και την προώθηση τους στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Στα πλαίσια της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  «Άγιος Παντελεήμονας» στην περιοχή Άργος Καλύμνου. Το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Φίλιππο Ολυμπίτη ,ξεναγήθηκε στις υποδειγματικές δομές και δεσμεύτηκε για παραπέρα έμπρακτη στήριξη.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου με την παρουσία του χωρικού αντιπεριφερειάρχη κ. Κόκκινου, του Έπαρχου κ.  Θεμέλαρου , περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων του Εμπορικού Επιμελητηρίου , της Ένωσης Ξενοδόχων και άλλων φορέων του νησιού. Κυριάρχησαν τα θέματα της ανεργίας , της μετανάστευσης,  της κατάρρευσης της αγοράς,  της έλλειψης αναπτυξιακών δομών που μαστίζουν την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Μπακίρης παρευρέθηκε επίσης σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Διεθνών Σχέσεων και Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου. Το σωματείο φιλοξενεί για 23η χρονιά φοιτητές του εξωτερικού και προσφέρει μαθήματα Ελληνικής γλώσσας. Είχε την ευκαιρία επίσης να συνομιλήσει με δημοσιογράφους και να τοποθετηθεί σε τοπικά Μ.Μ.Ε.    

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρουσία στην επιτυχημένη εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο. Θέμα της εκδήλωσης « Η Ελλάδα της Κρίσης: Προοπτική και Προτάσεις της ΝΔ για έξοδο από αυτή ».

Προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια η βουλευτής Β΄Αθηνών  της ΝΔ  Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου , οικονομολόγος - νομικός, υπεύθυνη του τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής.

Με το πέρας της περιοδείας ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Παύλος Μπακίρης , εμφανώς ικανοποιημένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Τα οξυμένα προβλήματα της εποχής μας απαιτούν εξειδικευμένες λύσεις. Οι προτάσεις προϋποθέτουν παρουσία , καταγραφή και γνώση. Με σοβαρότητα, συνεργασίες , δουλειά και άνοιγμα στους δημιουργικούς πολίτες του τόπου μας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου με συνέπεια θα σταθεί δίπλα στα νησιά και τους νησιώτες μας.»    


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!