Εκδήλωση προς τιμήν του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου – Αθήνας

Το  Σάββατο 23 Ιουλίου 2016  ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Α. Γαλουζής παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Αναγνωστήριο Καλύμνου   ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ προς τιμήν του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου – Αθήνας .

Στη σύντομη τοποθέτηση του ο κος Γαλουζής εξήρε το ρόλο του σωματείου στην κατεύθυνση της δημιουργίας φίλων της Ελλάδας αλλά και της Καλύμνου στα 23 χρόνια λειτουργίας του. Αναφέρθηκε και στη σπουδαία συμβολή της προέδρου του σωματείου κας Μαρίας Θεοδωρίδου η οποία υπήρξε ο πρωτεργάτης  και εξακολουθεί να είναι ο στυλοβάτης της όλης προσπάθειας , χαρακτηρίζοντας την  δημιουργό πρεσβευτών της Καλύμνου. Ο  Δήμαρχος ευχαρίστησε  τα μέλη και τους εκπαιδευτικούς του  σωματείου  τονίζοντας τη σημασία της συλλογικότητας και της αφοσίωσης σε ένα κοινό σκοπό .    

Εξάλλου την Παρασκευή 22 Ιουλίου ο κος Δήμαρχος παραβρέθηκε στην τελετή λήξης του προγράμματος  ενώ το πρωί της ίδιας μέρας (Παρασκευή 22 Ιουλίου) –συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο τύπου  ,δημοτικό σύμβουλο κο Ποθητό  Μαγκούλια- επισκέφθηκε το σχολείο του Πανόρμου και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους φοιτητές του προγράμματος. Ο  Δήμαρχος  δέχθηκε τις ευχαριστίες της προέδρου του σωματείου κας Θεοδωρίδου για τη συμβολή του Δήμου Καλυμνίων στην ομαλή λειτουργία του προγράμματος.

Από  το γραφείο τύπου.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος

Ποθητός Μαγκούλιας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!